Een hoog slagingspercentage Je eigen gediplomeerde instructeur Actief sinds 1980!

E achter B Aanhanger rijles

Een professionele opleiding van kwaliteit bij Ger van den Berk.
Om met een caravan / trailer of zwaardere aanhangwagen te gaan rijden is het verstandig om eerst te kijken of je trekkend voertuig daar wel geschikt voor is, via RDW.nl kan je zien of je dan ook met een rijbewijs E achter B moet gaan rijden. Ook voor bedrijven hanteren we tarieven die met een facturatie van onze administratie voor u en de fiscus van waarde kan zijn, ook kan het mogelijk zijn dat het scholingsfonds u steunt in de kosten.

Wij lessen met een Nissan en gesloten aanhangwagen die net wat breder is dan het trekkend voertuig waardoor deze goed te volgen is. Onze E achter B rijopleiding worden gegeven in een dag waarin we 's ochtends beginnen en waarin je in de middag al afrijdt! Desgewenst is het mogelijk de opleiding in meerdere dagdelen te volgen. Een intake van 2 uur is het beste om uw niveau te bepalen zodat we kunnen inschatten of een dagopleiding haalbaar is, of het wellicht slimmer is er wat losse lessen aan vooraf te nemen.

Het voordeel van lessen in onze Nissan is dat u lekker hoog zit en situaties daardoor beter kunt overzien. Juist door de bredere aanhanger is onze combinatie uitermate geschikt voor het uitvoeren van bijzondere verrichtingen (tijdens het lessen en het examen).

Onze E-achter-B dagopleidingen starten vanuit Geldrop, maar iedereen kan bij ons terecht, of je nu uit Geldrop, Den-Bosch, Venlo of Breda komt!

Kosten aanhanger E achter B rijbewijs

Pakket E achter B - 1 dag (of 2 dagdelen)
Complete dagopleiding (7 uur), examen (CBR), handleiding vooraf en lunch.

Totaal € 475,-

Het pakket dient betaald te zijn voor de dagopleiding plaatsvindt en is exclusief gezondheidsverklaring*.

Tarieven Aanhanger los
Intake (blok 2 lesuren) € 98,00
Examen E achter B € 210,00

Alle E achter B (pakket)prijzen zijn incl. BTW 21% (en BTW factuur).
* Voor aanvang van de opleiding dien je via www.mijncbr.nl een gezondheidsverklaring (voorheen: eigen verklaring) in te vullen en te kopen. Houd rekening met een verwerkingstijd van minimaal 5 weken indien je een van de vragen met 'ja' beantwoordt. Bij bevestiging van een opleidingsdatum binnen deze 5 weken zonder ons op voorhand op de hoogte te brengen dat je goedgekeurd moet worden door de medische afdeling van het CBR en het examen kan niet doorgaan, zijn wij genoodzaakt wel deze kosten door te rekenen.

Vragen? Dan horen we graag van je!

Je vraag / opmerking is zojuist verzonden!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.