Een hoog slagingspercentage Je eigen gediplomeerde instructeur Direct contact op 06 13 40 11 72  

Met meer dan 39 jaar ervaring
helpen wij jou aan je rijbewijs!

SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING


Kwaliteit én een hoog slagingspercentagewww.BMWrijles.nl

Ger van den Berk rijles is een begrip in regio Geldrop. Aangesloten bij de VAHO daardoor weet je dat je bij ons goed zit. Onze rijlessen worden gegeven in Geldrop-Mierlo en in gemeenten die hier net buiten vallen.

MEER

E achter B

Bij rijschool Ger van den Berk is het mogelijk om zowel zakelijk als particulier je E acher B rijbewijs te halen. Of je je rijbwijs nodig hebt voor de caravan of zakelijk, wij zorgen dat je gedegen en veilig de weg op kunt!

MEER

Kwaliteit in Eindhoven EO.

Rijschool Ger van den Berk is de oudste rijschool van Geldrop en heeft door de tijd al meer dan 10.000 mensen aan hun auto-, motor en/ of aanhangerrijbewijs geholpen. Tegenwoordig kun je bij ons al lessen vanaf 16.5 jarige leeftijd.

Rijbewijs Helmond

Ben jij woonachtig in Helmond en wil je je rijbewijs halen? Voor het halen van een rijbewijs in Helmond ben je dan bij Ger van den Berk Rijles aan het juiste adres. We hebben instructeurs die je graag helpen om in jouw eigen tempo je rijbewijs te halen. Het is belangrijk om dit te doen bij een rijschool waar jij jezelf helemaal goed voelt. Met instructeurs die ervaren en klantvriendelijk zijn, en in auto's die nieuw en rookvrij zijn. Bij ons vind je gloednieuwe BMW's, waar jij heel soepel je lessen in gaat volgen. Wil je hier meer over weten? Dan raden we je aan om voor rijbewijs halen in Helmond gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website.

Je autorijbewijs halen in Helmond

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt bij Ger van den Berk Rijles? Kijk dan gewoon even op onze website voor meer informatie. We hebben hier namelijk alle opties overzichtelijk voor je bij elkaar gezet, waarbij je er ook nog eens zeker van kunt zijn dat je alle soorten rijbewijs bij ons kunt halen. Ben jij iemand die zo snel mogelijk een rijbewijs wil halen? Of vind je het prettiger om hier wat langer over te doen? Wat jouw wensen ook zijn, je bent bij ons altijd op de juiste plek. Wij geven al rijles sinds 1980 en hebben zodoende zeer veel ervaring.

Meer weten over een rijbewijs in Helmond?

Je rijbewijs halen in Helmond doe je bij Ger van den Berk Rijles. We zorgen er graag voor dat jij in je eigen tempo naar je rijbewijs wordt gebracht. Wil je meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site, of om gewoon even contact met ons op te nemen. We bespreken dan onze mogelijkheden met je en bekijken hoe we jou aan je rijbewijs gaan helpen.

Neem contact met ons op

Je vraag / opmerking is zojuist verzonden!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING!