Een hoog slagingspercentage Je eigen gediplomeerde instructeur Actief sinds 1980!

Met meer dan 39 jaar ervaring
helpen wij jou aan je rijbewijs!

SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING


Kwaliteit én een hoog slagingspercentagewww.BMWrijles.nl

Ger van den Berk rijles is een begrip in regio Geldrop. Aangesloten bij de VAHO daardoor weet je dat je bij ons goed zit. Onze rijlessen worden gegeven in Geldrop-Mierlo en in gemeenten die hier net buiten vallen.

MEER

E achter B

Bij rijschool Ger van den Berk is het mogelijk om zowel zakelijk als particulier je E acher B rijbewijs te halen. Of je je rijbwijs nodig hebt voor de caravan of zakelijk, wij zorgen dat je gedegen en veilig de weg op kunt!

MEER

Kwaliteit in Eindhoven EO.

Rijschool Ger van den Berk is de oudste rijschool van Geldrop en heeft door de tijd al meer dan 10.000 mensen aan hun auto-, motor en/ of aanhangerrijbewijs geholpen. Tegenwoordig kun je bij ons al lessen vanaf 16.5 jarige leeftijd.

Rijles Veldhoven

Ben jij woonachtig in Veldhoven en ben je op zoek naar een rijschool die helemaal op jouw wensen is afgestemd? Dan neem je vandaag nog contact op met Ger van den Berk Rijles. We hebben namelijk de middelen klaarstaan om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Heb je geen haast en wil je het liever wat rustiger aan doen? Dat is bij ons natuurlijk ook mogelijk. Je hoeft jezelf er echter geen zorgen over te maken dat wij je langer laten doorgaan met lessen dan noodzakelijk is. Als jij klaar bent voor je rijexamen, dan zorgen wij ervoor dat je dit kunt gaan doen.

Autorijles in Veldhoven volgen

Voor de beste rijlessen in Veldhoven, gegeven voor ervaren instructeurs met een passie voor hun beroep, kom je vandaag nog een kijkje nemen op de website van Ger van den Berk Rijles. Wij hebben de mensen en middelen in huis om jou zo goed en veilig mogelijk naar je rijbewijs te helpen. We willen er graag voor zorgen dat jij zonder problemen je rijbewijs gaat halen en dat je er geen moeite mee zult hebben om je straks in het verkeer te begeven. Er is een groot aantal regels en vaardigheden die je onder de knie moet hebben. Wij hebben de methode om je hier effectief en grondig aan te helpen.

De beste rijlessen in Veldhoven

Voor rijles in Veldhoven zit je goed bij Ger van den Berk Rijles. Bij ons kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke rijlessen. We helpen je graag aan je B-rijbewijs, maar ook je E-rijbewijs halen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Meer weten? Gewoon even met ons bellen, of stuur een mailtje met jouw vragen. Wij stemmen onze lessen en tempo altijd geheel af op onze studenten.

Neem contact met ons op

Je vraag / opmerking is zojuist verzonden!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING!