Een hoog slagingspercentage Je eigen gediplomeerde instructeur Actief sinds 1980!

Met meer dan 39 jaar ervaring
helpen wij jou aan je rijbewijs!

SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING


Kwaliteit én een hoog slagingspercentagewww.BMWrijles.nl

Ger van den Berk rijles is een begrip in regio Geldrop. Aangesloten bij de VAHO daardoor weet je dat je bij ons goed zit. Onze rijlessen worden gegeven in Geldrop-Mierlo en in gemeenten die hier net buiten vallen.

MEER

E achter B

Bij rijschool Ger van den Berk is het mogelijk om zowel zakelijk als particulier je E acher B rijbewijs te halen. Of je je rijbwijs nodig hebt voor de caravan of zakelijk, wij zorgen dat je gedegen en veilig de weg op kunt!

MEER

Kwaliteit in Eindhoven EO.

Rijschool Ger van den Berk is de oudste rijschool van Geldrop en heeft door de tijd al meer dan 10.000 mensen aan hun auto-, motor en/ of aanhangerrijbewijs geholpen. Tegenwoordig kun je bij ons al lessen vanaf 16.5 jarige leeftijd.

Rijschool Eindhoven

Je woont in Eindhoven en bent op zoek naar een perfecte rijschool? Een autorijschool in Eindhoven waar instructeurs les geven die jarenlange ervaring hebben? Een rijschool voor Eindhoven waar we gebruik maken van moderne auto's en de nieuwste technieken? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Ger van den Berk Rijschool. Hier vind je alle mogelijke informatie over onze rijlessen, waarbij je ziet dat je bijvoorbeeld de keuze hebt uit verschillende pakketten. Van de rijscholen voor auto in regio Eindhoven zijn wij een van de scholen met de meeste ervaring op het gebied van lesgeven.

Rijscholen auto regio Eindhoven

Bij onze rijschool voor Eindhoven vind je instructeurs die maar wat graag met jou aan de slag gaan. Instructeurs die veel ervaring hebben, maar die bij het lesgeven ook de modernste methodes gebruiken. We zijn altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autorijden en het geven van autorijles. Vandaar ook dat we bij Ger van den Berk Rijles een goede reputatie hebben. We vertellen je hier graag meer over en raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer informatie wilt hebben over onze lespakketten.

De autorijschool voor Eindhoven en omstreken

Bij ons krijg je les van gediplomeerde instructeurs. Die houden goed in de gaten hoe ver je bent met het doen van autorijles. Als wij het idee hebben dat je klaar bent voor je examen, laten we je niet onnodig nog eens extra lessen volgen. Bij ons kun je daarnaast al beginnen met rijles als je 16,5 jaar oud bent. Bij ons krijg je les in een nieuwe BMW die geheel rookvrij is. Het is mogelijk een snelcursus te doen, indien we allebei het idee hebben dat je hier aan toe bent. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al je vragen aan ons te stellen.

Neem contact met ons op

Je vraag / opmerking is zojuist verzonden!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


SINDS 1980 EEN BEGRIP IN GELDROP EN OMGEVING!