Een hoog slagingspercentage Je eigen gediplomeerde instructeur Actief sinds 1980!


Auto theorie-examen

Een beetje hulp bij het leren van je theorie?
Je eerste rijles zul je direct merken dat er onderweg veel op je af komt waar je als automobilist rekening mee moet houden. Veelal bestaat dit uit ervaring die je begint op te doen op het moment dat je bij ons de auto in stapt, de andere kant is natuurlijk een stuk 'weten'; weten welke (verkeers)regels en afspraken er gelden. Veel mensen vinden het leren voor het theorie examen echter niet het leukste onderdeel van het rijlessen.

Theorie doe je tegenwoordig zelfstandig op je eigen computer, telefoon of tablet. Wij adviseren TheorieSucces.nl. Neem geen oud materiaal van een ander zodat je dadelijk teleurgesteld terug komt van het theorie examen, materiaal mag nooit ouder als een jaar oud zijn.


Blijkt dat je een leerprobleem hebt geef het aan en we helpen je met privé theorieles. Het is verstandig om wanneer je begint te lessen ook te beginnen met leren voor je theorie. Niet alleen helpt deze kennis je tijdens het lessen maar veel mensen laten (helaas) hun theorie te lang liggen waardoor het uiteindelijk erg veel leren tegelijk wordt.

Wanneer je een versnelde rijopleiding wilt volgen raden we je met klem aan voorafgaand aan je rijopleiding je theorie te bezitten.

Je theorie kun je thuis oefenen via bijvoorbeeld theoriesucces.nl